• +46-36 550 50 50
  • Kålgårdsgatan 5, 553 24 Jönköping, SWEDEN
  • Måndag-Fredag 9:00 - 16:00
  • Standardfrakt 49 kr. Fri frakt vid order över 500 kr.

Om Oss

Vad kul att just du hittat till vår sida och vill läsa mer om oss!

Persiskt.se är ett familjeföretag i Jönköping som drivs av oss, Reza och Sandra. Vi driver företaget med kärlek, både till miljön, de människor vi arbetar med och till varandra.

Reza har lång familjebakgrund inom eget företagande och persiska mattor. Han flyttade från Iran till Jönköping för att här studera master i produktionsutveckling och ledning. I samma stad pluggade Sandra globala studier med fokus på hållbar utveckling, med ett stort intresse för andra kulturer och en önskan om att göra världen till en bättre plats.

Efter bara några månader åkte vi tillsammans till Iran. Det var där som ett litet frö såddes om att starta ett företag med fokus på unika produkter från Iran och som bidrar positivt till människors välmående.

Iran är ett land med flera tusen års historia ända tillbaka till det persiska riket. Tack vare detta finns en gedigen kultur inom konst, hantverk och musik. Dessutom är Iran ett land som sträcker sig över ett flertal klimatzoner och har därför en mångfald av natur och grödor.

Persiskt.se kan därför erbjuda högklassiga livsmedelsprodukter och hantverk och vårt mål är att dela med oss av detta till er

Om Persiskt-persiskt.se